Szolgáltatások

Iroda-, irodaház takarítás

Az iroda takarítás, valamint az irodaház takarítás vállalatunk fő profiljai közé tartozik. Munkavállalóinkért teljes körű felelősséget vállalunk. Elégedett megrendelőink között vannak cégek pénzügyi, tanácsadói területről, ügyvédi irodák, vannak gyógyszer cégek, informatikai, építőipari, gyártó, kereskedelmi cégek, valamint egészségügyi intézmények is.

Ipari ingatlan, gyártakarítás

Az ipari ingatlanok takarítása magában foglalja a gyártó, termelő egységek, üzemek takarítását, nagytakarítását, valamint az ott található gépek tisztítását, takarítását. A raktártakarítás magában foglalja a raktárak, csarnokok, logisztikai központok takarítását. Az ipari ingatlanok, valamint raktárok takarítása nem csak a területek nagysága, de a speciális szennyeződések miatt is komplikált területnek számítanak a szakmában. Mégsem szabad abba a hibába esni, hogy a vegyi szennyeződéseket túlzott vegyszerhasználattal próbájuk egyensúlyozni.

Alpintechnika, üvegtisztítás

Technológiáink forradalmasítják az ablaktisztítást. Egyedülálló megoldást kínálunk ablakok, üvegfelületek, homlokzatok, falak, szendvicspanelek tisztítására.

Átadás előtti, és piperetakarítás

Az építőipari munkák, a piperetakarítások sem hiányozhatnak szolgáltatásunk spektrumából. Ezen területen is nagy tapasztalattal rendelkeznek kollégáink, az ország legnagyobb építőipari vállalatai partnereink között megtalálhatók. Az építőiparban az átadás-előtti takarítások, a piperetakarítások nagy kihívást jelentő feladatnak számítanak a takarításban. Rövid idő alatt sok ember mozgósítása szükséges, gyakran kevés idő marad a kivitelezés utolsó fázisára, a takarításra.

Egyéb szolgáltatásaink

Az Azurio Clean Kft. a fent felsorolt fő szolgáltatásai mellett többek között vállalja szőnyeg és kárpit tisztítását, mélygarázsok, raktárak takarítását, valamint társasházak, közintézmények és iskolák egyszeri vagy rendszeres takarítását.