Rólunk

Cégünk teljesen magyar tulajdonú, vezetői olyan takarítási szakemberek, akik a szakmában eltöltött évek alatt világosan látták a piac kielégítetlen igényeit, és azt is tudják, hogy lehet megfelelni ezen igényeknek. Az egyik legfontosabb igény a minőség, melyre a garancia a szakmai vezetőink több évtizedes tapasztalata, a legújabb technológiák felhasználása, valamint a legújabb, környezetkímélő szerek használata. Célkitűzésünk a magas minőséghez a megfelelő partnerelégedettség társítása.

Miért mi?

Minden partnerünk saját elektronikus felülettel rendelkezik, ahol az ügyfélkapus rendszeren keresztül hozzáfér, a saját elektronikus rendszeréhez, ahol on-line küldhet visszajelzéseket, kezelheti számláit.

A legmodernebb hulladékkezelési technikákat alkalmazzuk, amivel partnereink a környezet megóvása mellett pénzt takaríthatnak meg.

Modern technológia, folyamatos fejlődés

Munkáinkban a legújabb takarítási technológiákat használjuk fel, területi vezetőink nemzetközi takarítási konferenciákon vesznek részt.

Fontos számunkra a környezettudatos munkavégzés, a környezetvédelem.

Ügyfélelégedettség

Egyik kiemelkedő célunk a magas fokú partnerkezelés, folyamatos partnerelégedettség biztosítása, megrendelői igények maximális kiszolgálása.

Ebben is nagy segítség a háttérrendszer összehangolása, melyről a crm rendszerből irányított ajánlatadással, számlakezeléssel (a hazai szabályozásnak megfelelő papír alapú számlákkal) gondoskodunk.

 

Összefoglalván legfőbb célunk a professzionalitás. A magas minőség mellett a partnerelégedettség biztosítása!

Tegyen minket próbára, kérje ingyenes ajánlatunkat online felületünkön!