Jogi nyilatkozat

Az oldal teljes anyaga a szerzői jog védelme alatt áll. © Minden jog fenntartva Azurio Clean Kft. © 2015

Az Azurio Clean Kft. honlapjának a használata nincs regisztrációhoz kötve. A honlap letöltésével, megtekintésével a látogató elfogadja az alábbi feltételeket: a honlap használata során az

Azurio Clean Kft. rögzíti a felhasználó IP címét, naplózza a honlapra látogatás időpontját a honlapra látogatók szokásainak rögzítésére. Az Azurio Clean Kft. ezeket az adatokat kizárólag a honlappal kapcsolatos elemzésre, valamint a honlap biztonságos működésének ellenőrzésére, illetve a honlap integritását sértő vagy veszélyeztető jogellenes külső támadás felderítésére és elhárítására használhatja fel.

Az Azurio Clean Kft. logó védjegyoltalom alatt áll. A holnapon található alkotásokat szerzői jog védi, a honlapon olvasható alkotások az Azurio Clean Kft. tulajdonát képezik. A honlapon olvasható alkotásoknak az Azurio Clean Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül semmilyen körülmények közt nem engedélyezett a többszörösítése, átdolgozása, feldolgozása, terjesztése, letöltése, egyéb használatra történő kinyomtatása, háttértárolóra való rögzítése, vagy tárolása elektronikus adattárban. Ezek mellett tilos az alkotások fentiektől eltérő bármely technikai módszerrel bármely típusú adathordozóra történő többszörözése, nyilvánossághoz közvetítése vagy más módon történő felhasználása az Azurio Clean Kft. írásbeli engedélye nélkül. Az alkotások bármely más felhasználásához a szerzők hozzájárulása szükséges. A honlapon elhelyezett közlések a nyilvánosság tájékoztatását szolgálják, és semmilyen módon nem kötik az Azurio Clean Kft.-t.

A honlapon elhelyezett egyetlen közlés sem tekinthető szerződési ajánlatnak vagy szerződési ajánlat elfogadásának, avagy szakmai tanácsadásnak. Az Azurio Clean Kft. folyamatosan frissíti a honlapon elhelyezett közleményeket és adatokat, azonban ezek pontosságát nem tudja garantálni. A honlapon elhelyezett linkkel hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső oldalakért, tartalmakért az Azurio Clean Kft.-t semmiféle felelősség nem terheli.