Irodatakarítás, irodaház-takarítás

Irodatakarítás

Az iroda takarítás, valamint az irodaház takarítás vállalatunk fő profiljai közé tartozik.

Alkalmazottak

Az iroda takarítás nagy bizalmat igényel a megrendelők részéről. Mi alkalmazottaink megválasztására különös figyelmet fordítunk, ápoltak, megbízhatóak, diszkét, gyors, precíz munkavégzés jellemző rájuk. Dolgozóink rendszeres és kötelező oktatást kapnak munka,- baleset és tűzvédelemről, továbbá a Magyar Tisztítóipari társaság által nyújtott elméleti, gyakorlati és szakmai képzésen vesznek részt, ahol higiéniai ismereteket szereznek; elsajátítják a tisztítószerek, eszközök használatát, helyes adagolását, azok hatásmechanizmusát. Az új takarítóinkat szinte minden esetben ajánlások útján vesszük fel, leinformáljuk őket (erkölcsi bizonyítványt kérünk) és mindig régi csapatba illesztjük őket ezzel segítve beilleszkedésüket. Ezen intézkedéseknek, valamint a családias hangulatnak köszönhetően cégünkben alacsony a fluktuáció, ritkán kell elbocsátanunk takarítót. Az újonnan indított területeken a munkát régóta cégünknél dolgozó kollégákkal kezdjük meg. Az irodatakarítás esetében is szükséges a rendszeres ellenőrzés. A területi vezető feladata a megrendelővel történő folyamatos kapcsolattartás, a töltőanyagok készletének töltése, a takarítók ellenőrzése, azaz ő felel az iroda tisztaságáért, és a partner elégedettségéért. Megrendelői igény esetén lehetőséget biztosítunk a korábbi takarítószemélyzet átvételére, amennyiben a személyzet a mi elvárásainknak is megfelel. Ebben az esetben a takarítónak képzéseinken kell részt vennie, míg a kívánt szakmai szintet el nem éri.

Biztonság

Az irodatakarításoknál a megrendelő zömében nem tartózkodik a munkavégzés idején az irodában, jellemzőek az elöl hagyott értékek, személyes tárgyak, sokat érő információk, ezért fontos, hogy a megfelelő partnert válassza, akivel szemben teljes bizalommal lehet. Munkavállalóinkért teljes körű felelősséget vállalunk. Elégedett megrendelőink között vannak cégek pénzügyi, tanácsadói területről, ügyvédi irodák, vannak gyógyszer cégek, informatikai, építőipari, gyártó, kereskedelmi cégek, valamint egészségügyi intézmények is. Partnereink között minden méretű cég megtalálható, a multinacionális nagyvállalatoktól egészen a legkisebb cégekig.

Az ajánlatadás a rendelkezésünkre bocsátott adatok alapján, vagy személyes bejárás után történik. A rendelkezésünkre bocsátott adatokat bizalmasan kezeljük. Az irodatakarítási feladatlistát szinte minden esetben a megrendelő igénye szerint állítjuk össze, szem előtt tartva a speciális kéréseket, igényeket. Ilyenek lehetnek a bögrék, poharak összeszedése, vagy a hűtők takarítása, esetleg a növények öntözése. A takarítást mindig a megrendelői igény szerinti időpontban végezzük el, ahogyan a nagytakarításokat is.

Minőség

Az Azurio Clean Kft. saját fejlesztésű elektronikus rendszerrel rendelkezik, hogy a legjobb minőséget nyújthassa az irodatakarítás területén is partnereinek. Rendszerünkbe minden partnerünk saját azonosítót kap, amivel be tud lépni saját felületére. Itt megteheti észrevételeit, gondolatait, jelezheti kéréseit közvetlenül a területi vezetője felé. Az üzenet mindaddig aktív marad, amíg a területi vezető nem válaszol, és a partner a választ el nem fogadja.

Vállalatunknál a folyamatos minőségellenőrzés a magas minőség garanciája, amit a kiváló területi vezetőink garantálnak. Területeiken érezhető folyamatos jelenlétük, a kapcsolattartás a takarítóval és a megrendelővel. Akármilyen kérés esetén gyorsan reagálnak, jellemzőjük a jó és gyors problémamegoldás. A sok éves tapasztalatuknak köszönhetően minden szituációra megfelelően tudnak reagálni, illetve sokat jelentenek az évek alatt kialakult szokások. Olyan apróságok, mint például az influenza szezon fertőtlenítővel történő a kilincs-, vagy telefonkészülék takarítás.

Munkáinkban a legújabb takarítási technológiákat használjuk fel, valamint a legmodernebb hulladékkezelési technikákat alkalmazzuk, amivel partnereink a környezet megóvása mellett pénzt takaríthatnak meg. Az irodákban támogatjuk a szelektív hulladékgyűjtés bevezetését, szükség esetén a hulladékok tömörítését.

Töltőanyagok

Igény esetén vállaljuk a töltőanyagok beszerzését (a kívánt minőségben, akár a kívánt gyártótól). Legtöbb esetben a mennyiségi kedvezményeknek (és a beszállítókkal való régi együttműködési kapcsolatoknak) köszönhetően Partnereink jelentős kiadásokat takarítanak meg, ha töltőanyagaikat mi szerezzük be.

 

Vállalatunknál a folyamatos minőségellenőrzés a magas minőség garanciája, valamint a diszkét, gyors, precíz munkavégzés a biztosíték arra, hogy ha minket választ elégedett lesz!

Kérjen ajánlatot!

Irodaház takarítás

Az irodatakarítás, valamint az irodaház takarítás vállalatunk fő profiljai közé tartozik. A piacon töltött évek alatt felismertük, hogy az irodaházak takarítása kiemelkedően fontos, hiszen az irodaházban található összes irodáról képet lehet alkotni, ha a takarítás nem megfelelő, vagy minőségi problémák vannak. Egy irodaház sem engedheti meg magának, hogy az elhanyagolt közös területekkel rontsa az irodaház kategóriáját, ezért ezen a területen is elengedhetetlen, a precíz, folyamatosan ellenőrzött minőségű takarítás. Az irodaház takarításánál nem csak az épület belső tisztaságát kell szem előtt tartani, hanem a garázs tisztaságát is, valamint az épület külső tisztaságát is. Ebbe a szolgáltatási körbe tartoznak a homlokzattakarítás a portáltisztítás, valamint a külső ablaktisztítás. Az ablaktisztítás történhet alpintechnikával, állványozással, vagy az új megoldásokat kínáló környezetkímélő modern technikák egyikével.

Kérjen ajánlatot!

Rólunk írták