Egyéb szolgáltatásaink

Szőnyegtisztítás, kárpittisztítás

Több féle szőnyegtisztítással szolgálunk partnereink számára. A szőnyegtisztítás a szőnyeg típusától, anyagától függ, különböző szőnyeg típusok másféle bánásmódot igényelnek. Szolgáltatásaink között van a száraz szőnyegtisztítás, a nedves szőnyegtisztítás, felületi szőnyegtisztítás, valamint a mélytisztítás. Megrendelőink kérésére szőnyegcserét is vállalunk. A szőnyegtisztítás és a kárpittisztítás egészségügyi szempontból is fontos, hiszen a régen tisztított szőnyegekben, fotelekben találhatóak az ott élő poratkák, valamint az elhanyagolt felületek, anyagok allergiát is okozhatnak.

Belépő és szennyfogó szőnyegek cseréjét is vállaljuk, egyszeri és folyamatos szolgáltatás keretében is.

Tisztatér technológia

A tiszta tér technológia ahhoz szükséges, hogy megakadályozzuk a fertőzések, vírusok, baktériumok, szennyeződések eljutását a megkímélni kívánt termékekhez vagy a védendő folyamatokhoz. Tisztatér építésével nem foglalkozunk, de az elkészült tisztatér környezet fenntartását nagy tapasztalattal végezzük.

Mélygarázs-takarítás

A mélygarázsok takarításának költségein sokat lehet megtakarítani, ha a munkára megfelelően készülünk fel. A megfelelő gép kiválasztásán is sok múlhat, hiszen különböző aljzattípusok különféle eljárást igényelnek, valamint a teremgarázsok területe is igen eltérő lehet. Évi többszázezer négyzetméter takarításával komoly tapasztalatra tettünk szert a garázstakarítás területén is. A megfelelő géphez a megfelelő vegyszer kiválasztása után a megfelelő arányú oldatok összeállítása komoly szakértelmet igényel, ne bízza másra, kérje ingyenes ajánlatunkat!

Raktártakarítás

Raktárak, csarnokok, logisztikai központok takarítása

Társasház takarítás

Nem tudja milyen céget válasszon, a társasháza takarításához? Minket! Megbízható kollégáink pontosak és jól végzik dolgukat. A kiváló logisztikának köszönhetően a jó minőség mellett árainkat alacsonyan tudjuk tartani, ami a lakóközösségek egyik legfőbb szempontja. Kérje ingyenes ajánlatunkat, nem veszíthet semmit!

A társasház takarítás a magán szektorral való találkozás színhelye. Itt is a minőségi munka, a lakók teljes elégedettségének elérése a célunk. A társasház takarítás történhet napi, heti, vagy havi rendszerességgel, ahogy azt a megrendelő kéri. A lépcsőház takarítása és a közös területek takarítása mellett a takarító feladata a kukák mozgatása is. Társasházaknál is támogatjuk a szelektív hulladékkezelés bevezetését. Sok esetben a takarítási munkákhoz kertészeti szolgáltatásokat is nyújtunk.

Közintézmény takarítás

A kereskedelmi szektor mellett az állami szektor is fontos szerepet tölt be vállalatunk életében. Cégünk jellemzően nem vesz részt közbeszerzéseken, de ennek ellenére a meghívásos pályázatokon sok állami megrendelésünk van. Partnereink között van minisztérium, és egyéb közintézmények. Szolgáltatásaink között vannak az oktatási intézmények takarításai is. Szolgáltatásaink közé tartozik az óvodatakarítás, bölcsődetakarítás, általános iskolatakarítás, gimnáziumok takarítása, középiskolák takarítása, felsőoktatási intézmények takarítása, főiskolák takarítása, egyetemek takarítása. Az oktatási intézmények takarításainál különösen ügyelni kell a megfelelő szerek használatára, valamint ezek óvatos felhasználására. A közintézmények takarításához tartoznak a szociális intézmények takarításai, a művelődési intézmények takarítása, valamint az egészségügyi intézmények takarítása.

Az egészségügyi intézmények takarításában nagy tapasztalatra tettünk szert wellnessek, medical centerek és klinikák takarításánál.

 

Kérjen ajánlatot!