Alpintechnika, üvegtisztítás

Alpintechnika

Magasan fekvésű, nehezen megközelíthető üvegfelületek tisztítására általában alpintechnika használata a javasolt. Ehhez tapasztalt, a szükséges engedélyekkel rendelkező kollégáink állnak rendelkezésükre.

Teleszkópos technológia

Technológiáink forradalmasítják az ablaktisztítást.

A legmodernebb technikák használatával elkerülhető a költséges alpintechnika használata. Ez a legideálisabb megoldás azokra a területekre ahol nincsenek kikötési pontok, valamint a földről történő takarítással komoly költségeket lehet megtakarítani. Egyedülálló megoldást kínálunk ablakok, üvegfelületek, homlokzatok, falak, szendvicspanelek tisztítására. Vegyszer és tisztítószer mentes technológiánk lényege a többfázisú eljárással tisztított víz, ami magába szívja a szennyeződéseket, valamint cseppmentesen és foltmentesen szárad. Speciális eszközeinkkel a felületeket akár 20 méter magasságban is tudjuk tisztítani állvány és alpintechnika nélkül.

Környezetkímélő technológia- Az ablaktisztítás során nem használunk vegyszereket, valamint az eljárás teljesen tisztítószer mentes. Mivel legtöbbször kültéri munkáról van szó, különösen fontos szempont, hogy ne szennyezzük a környezetet lecsöpögő vegyszerekkel. Foltmentes eljárás – Az eljárás csíkmentes törléssel fejeződik be, mely biztosítja az üvegfelület cseppmentes száradását. Tiszta megoldás – A technológia folyásmentes, nincs csorgás a beltéren, sem a homlokzaton, így egyáltalán nem hagy nyomot.

Felhasználástól függően négyféle típust tudunk ajánlani:

Üvegtisztítási típusok

Felhasználástól függően négyféle típust tudunk ajánlani. Az egyes típusok közös jellemzői az alábbiak:

Környezetkímélő technológia

Az ablaktisztítás során nem használunk vegyszereket, valamint az eljárás teljesen tisztítószer mentes. Mivel legtöbbször kültéri munkáról van szó, különösen fontos szempont, hogy ne szennyezzük a környezetet lecsöpögő vegyszerekkel.

Foltmentes eljárás

Az eljárás csíkmentes törléssel fejeződik be, mely biztosítja az üvegfelület cseppmentes száradását.

Tiszta megoldás

A technológia folyásmentes, nincs csorgás a beltéren, sem a homlokzaton, így egyáltalán nem hagy nyomot.

Ablaktisztító rendszer beltérre

7 m magasságig létra, állvány nélkül használható. Alkalmas nagyobb belmagasságú raktárak, csarnokok belső üvegfelületének tisztítására is.

Ablaktisztító rendszer kültérre

20 m magasságig létra, állvány nélkül használható, így nagyobb magasságot is elérhetünk vele különösebb előkészületek, illetve balesetveszély nélkül is. Akár emeleti ablakok tisztítására is alkalmas.

Ablaktisztító rendszer alpinistáknak

30 m magasságig használható.

Ablaktisztító rendszer napelemtisztításra

Nagyméretű napelemek biztonságos és hatékony tisztítására használatos.

 

Kérjen ajánlatot!